Πως να αναδημοσιεύετε από το Facebook στο Instagram σας;

Το Instagram, ως ένα κοινωνικό δίκτυο κατά κύριο λόγο για κινητά τηλέφωνα, μέχρι προσφάτως δεν είχε την δυνατότητα να ανεβάζει υλικό από το desktop. Πλέον, όμως, αφού Facebook και Instagram ανήκουν σε έναν όμιλο, μπορείτε να αναδημοσιεύετε ό, τι ανεβάζετε στο Facebook και στο Instagram ταυτόχρονα.

Μέχρι πρότινος, υπήρχε η αντίθετη δυνατότητα, δηλαδή ό, τι δημοσιεύετε στο Instagram, με την επιλογή δημοσίευσης και στο Facebook, να δημοσιεύετε εκεί. Πλέον μπορείτε να δημοσιεύετε και από το Facebook στο Instagram, χωρίς ιστοσελίδες προγραμματισμού και διαμεσολάβησης ή να κάνετε εκ νέου την δημοσίευση. Αυτή η νέα επιλογή του Facebook σας σώζει από χρόνο και εργατοώρες, καθώς με το πάτημα ενός κουμπιού έχουν “καλυφθεί” και οι δύο λογαριασμοί στα διαφορετικά αυτά social media.

Πως μπορείτε να το κάνετε αυτό:

1)Αρχικά εντοπίστε την επιλογή για την αναδημοσίευση στην σελίδα σας στο Facebook. Για να εκμεταλλευτείτε αυτή την επιλογή θα πρέπει να έχετε επαγγελματικό προφίλ στο Instagram και να το έχετε συνδέσει με την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook. Αυτή την επιλογή θα μπορέσετε να την εντοπίσετε στην κάτω όψη της δημοσίευσης που δημιουργείτε για την σελίδα σας στο Facebook.

2) Δημιουργήστε μια δημοσίευση με εικόνα ή φωτογραφία για την σελίδα σας στο FacebookΓια να μπορέσετε να δημοσιεύσετε κάτι από το Facebook στο Instagram θα πρέπει να προσθέσετε και μια εικόνα, για να ενεργοποιηθεί η επιλογή της αναδημοσίευσης στο Instagram. Για την ώρα δεν υπ