Πως να προωθήσετε ένα event live μέσα από τα Instagram Stories

Τα Instagram Stories έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή, όλο και περισσότεροι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου τα παρακολουθούν και όλο και περισσότεροι είναι και παραγωγοί. 

Εάν διοργανώνετε συχνά events, σεμινάρια, workshops κτλ θα μπορέσετε να τα προωθήσετε μέσω των stories του Instagram. Η προετοιμασία ενός event δεν είναι εύκολη υπόθεση και πολλοί ξεχνούν να καταγράψουν τα σημαντικά πράγματα που γίνονται πριν, κατά την διάρκεια, αλλά και μετά από αυτό, που μπορούν να φανούν χρήσιμα για μελλοντικές προωθήσεις. 

Μια από τις σημαντικές δυνατότητες είναι η προσθήκε ενός υπερσυνδέσμου (hyperlink). Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, κατά την καταγραφή του story, πατάτε περισσότερα (more) στην κάτω δεξιά γωνία. Αυτό μπορεί να οδηγεί στην σελίδα σας ή όπου εσείς επιλέξετε για να δώσετε στον χρήστη περισσότερες πληροφορίες. 

Από το μενού που θα μεφανιστεί μπροστά σας, επιλέξτε αντιγραφή υπερσυνδέσμου (copy highlight link) και θα λάβετε ειδοποίηση πως το link έχει αντιγραφεί. 

Παράλληλα, μπορείτε να κάνετε stories και να εκμεταλλευτείτε τις χιλιάδες δυνατότητές τους για την προετοιμασία του event (με boomerang, closeup κτλ) για να τραβήξετε το ενδιαφέρον των χρηστών και να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για εσάς και τις υπηρεσίες σας.

 

 Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας: https://www.lacom.gr/el/digital/social-media/instagram

 

Άγγελος Χατζηδάκης 

Digital Media Specialist

Επικοινωνία

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι.

Εμπ. Κέντρο "ΑΙΘΡΙΟ" (1ος όροφος,γραφείο Α1). Τ.Κ.: 15124

Τηλ.: 210 6849 885

E-mail: info@lacom.gr

 

Follow us on social

instagram

Be social

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες στην Online Διαφήμιση, στο Digital Marketing, στην Κατασκευή Site στις Διαφημίσεις Google, στο SEO, στη Διαχείριση Social Media, στις Διαφημίσεις Facebook, στη Δημιουργία Εντύπων & Εκτύπωση Εντύπων την Παραγωγή TV Spot & Ραδιοφωνικών Spot καθώς και below the line στρατηγικές προώθησης.