Τι έψαξαν οι Έλληνες στο Google για το 2019

Η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης Google πριν από λίγες μέρες μας παρουσίασε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αναζητήσεων των Ελλήνων χρηστών και, ομολογουμένως, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Μπορεί στην χώρα μας το καλοκαίρι να πραγματοποιήθηκαν 3 εκλογικές αναμετρήσεις, όμως, τα πρωτεία των αναζητήσεων για το 2019 κατέχει η Eurovision. Ο διαγωνισμός τραγουδιού κίνησε το ενδιαφέρον των Ελλήνων χρηστών, τόσο λόγω της ελληνικής συμμετοχής, όσο και λόγω της κυπριακής. 

Λόγω, φυσικά, και των εκλογικών αναμετρήσεων στην πρώτη δεκάδα συναντάμε 4 φορές σχετικές αναζητήσεις. Στην 2η θέση το “Που ψηφίζω”, στην 5η “Ευρωεκλογές”, στην 7η “Υπουργείο Εσωτερικών” και στην 9η “Εκλογές”. 

Στην τρίτη θέση συναντάμε την λέξη σεισμός, όγω του σεισμού 5,1 ρίχτερ με επίκεντρο την Μαγούλα, αλλά και την έντονη σεισμική δραστηριότητα της χρονιάς που πέρασε. Στην 4η θέση βρίσκεται το ριάλιτι σχέσεων Power of Love, υποχωρώντας από την 1η που ήταν το 2018.

Επίδομα ενοικίου και Κτηματολόγιο, επίσης, ήταν υψηλά στις αναζητήσεις των Ελλήνων χρηστών, ενώ την δεκάδα συμπληρώνει η τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες”.

 

 

Πηγή: in.gr 

Επικοινωνία

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι.

Εμπ. Κέντρο "ΑΙΘΡΙΟ" (1ος όροφος,γραφείο Α1). Τ.Κ.: 15124

Τηλ.: 210 6849 885

E-mail: info@lacom.gr

 

Follow us on social

instagram

Be social

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες στην Online Διαφήμιση, στο Digital Marketing, στην Κατασκευή Site στις Διαφημίσεις Google, στο SEO, στη Διαχείριση Social Media, στις Διαφημίσεις Facebook, στη Δημιουργία Εντύπων & Εκτύπωση Εντύπων την Παραγωγή TV Spot & Ραδιοφωνικών Spot καθώς και below the line στρατηγικές προώθησης.