Το νέο εργαλείο του Instagram για τα mentions είναι εδώ!

Το Instagram έχει γίνει μία από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες social media σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ειδικά στους millenials είναι πιο δημοφιλές και από το Facebook. 

 

Ειδικά τα stories έχουν γίνει must για τους χρήστες, που χρησιμοποιούν κάθε φίλτρο και δυνατότητα που δίνει η εφαρμογή. Τώρα το Instagram έφερε ένα νέο τρόπο για να κάνουμε mention κάποιον άλλον χρήστη, με την δυνατότητα να διευκολύνει τους χρήστες σε μεγάλο βαθμό για να δουν ευκολότερα ποιoς τους έκανε mention και να κοινοποιήσουν στις δικές τους ιστορίες αυτό το story.

 

Σας παραθέτουμε και την εικόνα για να μπορέσετε να δείτε σε ποιo σημείο εμφανίζεται το συγκεκριμένο σύμβολο. 

Στις επιλογές της δημοσίευσης εμφανίζεται το σύμβολο @ και σας επιτρέπει να δείτε σε πόσες αλλά και σε ποιες ιστορίες έχετε αναφερθεί (tag). Εάν πατήσετε να δείτε όλες τις ιστορίες που έχετε αναφερθεί μπορεί να τις δείτε όλες και να επιλέξετε ποια θα προσθέσετε στην ιστορία σας. 

 

Με αυτόν τον τρόπο, ειδικά τα brands και οι εταιρικοί λογαριασμοί μπορούν εύκολα και γρήγορα να δουν που έχουν αναφερθεί και να κάνουν ανακοινοποίηση.

 

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας: https://www.lacom.gr/el/digital/social-media/instagram

 

Άγγελος Χατζηδάκης 

Digital Media Specialist

Επικοινωνία

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι.

Εμπ. Κέντρο "ΑΙΘΡΙΟ" (1ος όροφος,γραφείο Α1). Τ.Κ.: 15124

Τηλ.: 210 6849 885

E-mail: info@lacom.gr

 

Follow us on social

instagram

Be social

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες στην Online Διαφήμιση, στο Digital Marketing, στην Κατασκευή Site στις Διαφημίσεις Google, στο SEO, στη Διαχείριση Social Media, στις Διαφημίσεις Facebook, στη Δημιουργία Εντύπων & Εκτύπωση Εντύπων την Παραγωγή TV Spot & Ραδιοφωνικών Spot καθώς και below the line στρατηγικές προώθησης.