Αυξήστε το engagement με τα προσωποποιημένα video!

Η παρακολούθηση video μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χρόνο, με αποτέλεσμα πολλά να χάνονται και να μην περνούν το μήνυμά τους. Άλλωστε σχεδόν όλοι οι καταναλωτές προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους από κάποιο brand που τους αναγνωρίζει και τους παρέχει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. 

Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να απευθυνθείτε σε μία ομάδα πελατών ή κοινού προκειμένου να αναδείξετε το μήνυμά σας και να έχετε μεγαλύτερη ανταπόκριση. 

Φωτογραφίες πελατών και χρηστών, κριτικές κ.α. είναι μόνο μερικά στοιχεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ακόμη και μία φράση, όπως “Αυτό το βίντεο φτιάχτηκε ειδικά για σένα…” με το όνομα του παραλήπτη, θα κάνει την διαφορά και σίγουρα θα το προσέξει ο εκάστοτε χρήστης. 

Σε ποιες περιπτώσεις μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε;

  1. Πρόσκληση σε event. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης αισθάνεται μοναδικός, ενώ οι πιθανότητες να ανοίξει και να δείτε αυτό που του έχετε στείλει και τελικά να παραβρεθεί αυξάνονται σημαντικά. 
  2. Video παρουσίασης. Εάν θέλετε να παρουσιάσετε την εταιρεία σας, ένα προϊόν ή μία υπηρεσία, τότε η προσωποποιημένη παρουσίαση είναι ιδανική για να σας προσέξουν οι χρήστες. 
  3. Ευχαριστήρια video. Σε αυτή την περίπτωση, οι πελάτες αισθάνονται πως τους προσέχετε, ακόμη και μετά την αγορά τους. Αυτά τα video θα φέρουν πιο κοντά τους ευχαριστημένους πελάτες, ενώ θα αποτελέσουν και ένα λιθαράκι στην διαφήμιση “στόμα-με-στόμα”. 

 

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας: https://www.lacom.gr/el/digital/social-media

 

Χαρά Ανδρουλιδάκη

Content Marketing Strategist

Επικοινωνία

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι.

Εμπ. Κέντρο "ΑΙΘΡΙΟ" (1ος όροφος,γραφείο Α1). Τ.Κ.: 15124

Τηλ.: 210 6849 885

E-mail: info@lacom.gr

 

Follow us on social

instagram

Be social

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες στην Online Διαφήμιση, στο Digital Marketing, στην Κατασκευή Site στις Διαφημίσεις Google, στο SEO, στη Διαχείριση Social Media, στις Διαφημίσεις Facebook, στη Δημιουργία Εντύπων & Εκτύπωση Εντύπων την Παραγωγή TV Spot & Ραδιοφωνικών Spot καθώς και below the line στρατηγικές προώθησης.