Γιατί να μην κάνω μόνος μου online διαφήμιση;

-Σιγά το πράγμα, θα βάλω μόνος μου διαφήμιση στο Internet!

-Ξέρεις;

-Φυσικά, δεν είναι δύσκολο… Δυο κουμπιά πατάς!

 

Και φυσικά δεν είναι δύσκολο να πατήσετε τα κουμπιά… Το δύσκολο είναι αφού τα πατήσετε και ενεργοποιηθεί η διαφήμιση να φέρει και αποτελέσματα!

 

Δυστυχώς, παρατηρούμε πολλές επιχειρήσεις να σκορπούν χρήματα σε διαφημίσεις χωρίς να υπολογίζουν ή να ξέρουν αν αυτές τους αποδίδουν ή όχι. Και αν τους αποδίδουν, πόσο τους αποδίδουν, αν μπορούν να τις βελτιώσουν, κ.λπ.

 

Η δουλειά μιας διαφημιστικής εταιρείας είναι να πετύχει τους στόχους του πελάτη της με το μικρότερο δυνατό κόστος.

 

Οι διαφημιστικές εταιρείες αποτελούνται από ανθρώπους που έχουν γνώσεις και εμπειρία, που ασχολούνται όλη μέρα με πελάτες με σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητάς τους και κατ΄επέκταση των κερδών τους.

 

Οι επιχειρήσεις απευθύνονται στις διαφημιστικές εταιρείες για την τεχνογνωσία και τις εξειδικευμένες γνώσεις τους. Ειδικότερα, οι μικρότερες επιχειρήσεις ενδέχεται να μην έχουν δικό τους τμήμα μάρκετινγκ, και έτσι μπορεί να χρειαστούν το βάθος της εμπειρογνωμοσύνης που μπορεί να προσφέρει μια διαφημιστική εταιρεία.

 

Παράλληλα, η χρήση διαφημιστικής εταιρείας μπορεί να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο για την επιχείρηση. Η πρόσληψη διαφημιστικής εταιρείας σημαίνει ότι εσείς και το προσωπικό σας δεν χρειάζεται να αφιερώνετε χρόνο στην ανάπτυξη μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν δεν διαθέτετε προσωπικό που είναι αφοσιωμένο στη διαφήμιση. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων είναι αρκετά απασχολημένοι με την επιχείρησή τους για να δώσουν στη δημιουργία μιας διαφημιστικής καμπάνιας τον χρόνο και την ενέργεια που απαιτούνται.

 

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται ότι η πρόσληψη μιας διαφημιστικής εταιρείας θα είναι δαπανηρή, θα πρέπει να θεωρήσετε ότι μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα για την τοποθέτηση της διαφήμισης. Οι περισσότερες διαφημιστικές λαμβάνουν εκπτώσεις από εκδότες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και οι online διαφημίσεις μπορούν να επιφέρουν μεγαλύτερα αποτελέσματα με πολύ μικρότερο κόστος.

 

Ακόμη και για τις έμπειρες επιχειρήσεις, η ανάπτυξη του brand μπορεί να είναι μια πολύπλοκη διαδικασία. Οι διαφημιστικές εταιρείες μπορούν να βοηθήσουν αυτή τη διαδικασία αναπτύσσοντας λογότυπα και διαφημίσεις που θα αναπτύξουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας. Μπορούν επίσης να σας παρέχουν έρευνα που θα σας επιτρέψει να στοχεύσετε στην πιο αποτελεσματική αγορά. Επιπλέον, μπορούν να βοηθήσουν στο σχεδιασμό των διαφημίσεών σας για μεμονωμένα μέσα ενημέρωσης, ώστε να μπορείτε να έχετε την πιο αποτελεσματική διαφήμιση σε κάθε τομέα.

 

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας: https://lacom.gr/el/digital/online-advertising

 

Νίκη Μπερδέση

Digital Marketing Strategist

Επικοινωνία

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι.

Εμπ. Κέντρο "ΑΙΘΡΙΟ" (1ος όροφος,γραφείο Α1). Τ.Κ.: 15124

Τηλ.: 210 6849 885

E-mail: info@lacom.gr

 

Follow us on social

instagram

Be social

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες στην Online Διαφήμιση, στο Digital Marketing, στην Κατασκευή Site στις Διαφημίσεις Google, στο SEO, στη Διαχείριση Social Media, στις Διαφημίσεις Facebook, στη Δημιουργία Εντύπων & Εκτύπωση Εντύπων την Παραγωγή TV Spot & Ραδιοφωνικών Spot καθώς και below the line στρατηγικές προώθησης.