Διαφήμιση Google

Η διαφήμιση στην Google (Google Ads) αποτελεί ίσως τον πιο αποδοτικό και άμεσο τρόπο online διαφήμισης αφού οι πελάτες θα σας βλέπουν ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στην Google αυτά που εσείς προσφέρετε.

Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την επιχείρησή σας στην Google ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν τα προϊόντα ή/ και τις υπηρεσίες σας, κι εσείς έχετε πλέον τη δυνατότητα να δώσετε την απάντησή σας στην αναζήτησή τους.

Η μηχανή αναζήτησης της Google γίνεται η βιτρίνα σας. Εμείς διαμορφώνουμε τη βιτρίνα σας και την "τοποθετούμε" στο πέρασμα των δυνητικών πελατών.

Στη Lacom με πιστοποιημένους από την Google συνεργάτες θα σχεδιάσουμε τη στρατηγική, τα μηνύματα και το υλικό που θα βοηθήσει αποτελεσματικά να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στο site σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε, καθώς και να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε το πιο αποδοτικό πλάνο για τη δική σας επιχείρηση! 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 210-6849885

Επικοινωνία

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι.

Εμπ. Κέντρο "ΑΙΘΡΙΟ" (1ος όροφος,γραφείο Α1). Τ.Κ.: 15124

Τηλ.: 210 6849 885

E-mail: info@lacom.gr

 

Follow us on social

instagram

Be social

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες στην Online Διαφήμιση, στο Digital Marketing, στην Κατασκευή Site στις Διαφημίσεις Google, στο SEO, στη Διαχείριση Social Media, στις Διαφημίσεις Facebook, στη Δημιουργία Εντύπων & Εκτύπωση Εντύπων την Παραγωγή TV Spot & Ραδιοφωνικών Spot καθώς και below the line στρατηγικές προώθησης.