Κατασκευή Site & E-shop

Το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, με συνολικό προϋπολογισμό 80.000.000 ευρώ. 

Το πρόγραμμα, θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος μέχρι τα 5.000€ και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο. 

Βάσει της προδημοσίευσης που δημοσιεύτηκε στις 11/01/2021 οι επιχειρήσεις θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να ικανοποιούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 

 • να έχουν ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού με την εξαίρεση του τομέα της αλιείας και της εμπορίας καπνού και προϊόντων καπνού)
  - Υφιστάμενες: ημερομηνία απόκτησης του ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΔ έως την 30/9/2019.
  - Νεοσύστατες: ημερομηνία απόκτησης του ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΔ από 1/10/2019 έως την 7/11/2020.
 • να διατηρούν Φυσικό Κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών, δηλαδή εμπορικό χώρο που υποδέχεται και εξυπηρετεί πελάτες,
 • να έχει ανασταλεί η λειτουργία τους για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά,
 • να έχουν ολοκληρώσει (υλοποίηση, τιμολόγηση, εξόφληση και λογιστικοποίηση των σχετικών δαπανών) την περίοδο από 18/03/2020 έως και
 • πριν την υποβολή της αίτησης, την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος που θα πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:
 • να λειτουργεί σε δύο γλώσσες καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive, να συνοδεύεται από λογισμικά παραγγελιοληψίας, αποθήκης και ηλεκτρονικών πληρωμών.
 • να διασφαλίζει την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία (ΑμΕΑ) στο σύνολο των προσφερόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

 

Στην Lacom αναλαμβάνουμε σε συνεργασία με έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες τη δημιουργία και κατάθεση φακέλου για τη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ για την κατασκευή E-shop. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο ένταξης.

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

 

Η κατασκευή ιστοσελίδας και e-shop αποτελεί πλέον απαραίτητο εργαλείο για να προσφέρετε απρόσκοπτα στους πελάτες σας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, ανεξαρτήτως των συνθηκών.

Η κατασκευή e-shop και ιστοσελίδας είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ, για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας και ως σημείο αναφοράς της επιχείρησής σας, προκειμένου ο πελάτης να μπορέσει να δει τι προσφέρετε και να επικοινωνήσει μαζί σας. Η εικόνα μιας επιχείρησης στην σημερινή digital εποχή καθορίζεται από την εικόνα της σελίδας που διαθέτει.

Στην Lacom αναλαμβάνουμε την κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων, με γνώμονα την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης και του brand σας, των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρετε και με επίκεντρο τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας.

Προσφέρουμε:

→ Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες, που μετατρέπουν την εμπειρία της πλοήγησης σε μια ευχάριστη και διαδραστική δραστηριότητα.

→ Σωστά προωθημένες ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης και στα social media, για να εμφανίζεστε στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων. 

→ Εύχρηστο και ευχάριστο menu και κατηγορίες για την εταιρική παρουσίαση και την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

→ Ιστοσελίδες που λειτουργούν ως πηγή πληροφόρησης για το κοινό σας με τα απαραίτητα στοιχεία και τις πιο αναλυτικές περιγραφές, με σκοπό την μετατροπή του σε πελάτες.

→ Εξατομικευμένη (responsive) λειτουργία τόσο για desktops και laptops, όσο και για κινητά τηλέφωνα, καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα των χρηστών του διαδικτύου, που μπορούν να επισκεφτούν την σελίδα.

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τους στόχους σας και να σας στείλουμε (χωρίς χρέωση) εκτίμηση κόστους για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 210-6849885

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

 

 

Εάν ανήκετε σε έναν από τους παρακάτω κλάδους δείτε τα πακέτα υπηρεσιών και αναλυτικές πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν!

 

 

Επικοινωνία

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι.

Εμπ. Κέντρο "ΑΙΘΡΙΟ" (1ος όροφος,γραφείο Α1). Τ.Κ.: 15124

Τηλ.: 210 6849 885

E-mail: info@lacom.gr

 

Follow us on social

instagram

Be social

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες στην Online Διαφήμιση, στο Digital Marketing, στην Κατασκευή Site στις Διαφημίσεις Google, στο SEO, στη Διαχείριση Social Media, στις Διαφημίσεις Facebook, στη Δημιουργία Εντύπων & Εκτύπωση Εντύπων την Παραγωγή TV Spot & Ραδιοφωνικών Spot καθώς και below the line στρατηγικές προώθησης.