Κατασκευή Site

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι απαραίτητη για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας και ως σημείο αναφοράς της επιχείρησής σας, προκειμένου ο πελάτης να μπορέσει να δει τι προσφέρετε και να επικοινωνήσει μαζί σας. Η εικόνα μιας επιχείρησης στην σημερινή digital εποχή καθορίζεται από την εικόνα της σελίδας που διαθέτει.

Στην Lacom αναλαμβάνουμε την κατασκευή Ιστοσελίδων, με γνώμονα την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής σας και του brand σας και επίκεντρο τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας.

Προσφέρουμε:

→ Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες, που μετατρέπουν την εμπειρία της πλοήγησης σε μια ευχάριστη και διαδραστική δραστηριότητα.

→ Σωστά προωθημένες ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης και στα social media, για να εμφανίζεστε στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων. 

→ Εύχρηστο και ευχάριστο menu και κατηγορίες για την εταιρική παρουσίαση και την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

→ Ιστοσελίδες που λειτουργούν ως πηγή πληροφόρησης για το κοινό σας με τα απαραίτητα στοιχεία και τις πιο αναλυτικές περιγραφές, με σκοπό την μετατροπή του σε πελάτες.

→ Εξατομικευμένη (responsive) λειτουργία τόσο για desktops και laptops, όσο και για κινητά τηλέφωνα, καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα των χρηστών του διαδικτύου, που μπορούν να επισκεφτούν την σελίδα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε το πιο αποδοτικό πλάνο συνεργασίας για τη δική σας επιχείρηση! 

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 210-6849885

 

Βρείτε τον κλάδο που ανήκετε & δείτε προσφορές, πακέτα και αναλυτικά τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

 

 

Επικοινωνία

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι.

Εμπ. Κέντρο "ΑΙΘΡΙΟ" (1ος όροφος,γραφείο Α1). Τ.Κ.: 15124

Τηλ.: 210 6849 885

E-mail: info@lacom.gr

 

Follow us on social

instagram

Be social

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες στην Online Διαφήμιση, στο Digital Marketing, στην Κατασκευή Site στις Διαφημίσεις Google, στο SEO, στη Διαχείριση Social Media, στις Διαφημίσεις Facebook, στη Δημιουργία Εντύπων & Εκτύπωση Εντύπων την Παραγωγή TV Spot & Ραδιοφωνικών Spot καθώς και below the line στρατηγικές προώθησης.