Διαχείριση Social Media

social mediaΗ διαχείριση των social media είναι κάτι πολύ περισσότερο από τη δημιουργία ενός post και τη δημοσίευσή του.

Η ομάδα της Lacom δημιουργεί εικόνα, χτίζει brand και σελίδες στα social media που αντιπροσωπεύουν τον πελάτη, δημιουργούν σχέσεις με το κοινό και επιφέρουν τα επιθυμητά κάθε φορά αποτελέσματα.

Θα εξετάσουμε μαζί τους στόχους σας και θα διαμορφώσουμε μια στρατηγική επικοινωνίας στα social media, που θα αντιπροσωπεύει αποκλειστικά και μόνο τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας και θα σας φέρει πιο κοντά στους πελάτες σας.

Θα επιλέξουμε τα καταλληλότερα & τα πιο αποδοτικά δίκτυα που θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων σας & την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Δημιουργούμε μοναδικό περιεχόμενο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των πελατών σας και του κοινού-στόχος ακολουθώντας τα trends της εκάστοτε εποχής!

 

ΓΙΑΤΙ?

Οι χρήστες αναζητούν & "ελέγχουν" μια επιχείρηση στα social media! Η οργανωμένη, συνεπής και στρατηγική παρουσία στα social media θα προσφέρει στην επιχείρησή σας:

1. Αύξηση της αναγνωρισιμότητας και της αφοσίωσης στη μάρκα σας

2. Σύνδεση με το κοινό-στόχος σας

3. Διατήρηση του πελάτη

4. Αύξηση της επισκεψιμότητας του site και κατ' επέκταση των πωλήσεων

5. Αλληλεπίδραση με δυνητικούς και υφιστάμενους πελάτες

6. Παροχή υποστήριξης & εξυπηρέτησης

7. Δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε το πιο αποδοτικό πλάνο για τη δική σας επιχείρηση! 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 210-6849885

 

Βρείτε τον κλάδο που ανήκετε & δείτε προσφορές, πακέτα και αναλυτικά τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν!

Επικοινωνία

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι.

Εμπ. Κέντρο "ΑΙΘΡΙΟ" (1ος όροφος,γραφείο Α1). Τ.Κ.: 15124

Τηλ.: 210 6849 885

E-mail: info@lacom.gr

 

Follow us on social

instagram

Be social

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες στην Online Διαφήμιση, στο Digital Marketing, στην Κατασκευή Site στις Διαφημίσεις Google, στο SEO, στη Διαχείριση Social Media, στις Διαφημίσεις Facebook, στη Δημιουργία Εντύπων & Εκτύπωση Εντύπων την Παραγωγή TV Spot & Ραδιοφωνικών Spot καθώς και below the line στρατηγικές προώθησης.