Δημιουργία και εκτύπωση εντύπων

Η δημιουργία και παραγωγή εντύπων στην Lacom αποτελεί από τις πρώτες υπηρεσίες που ξεκινήσαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Ξεκινώντας από τον στόχο ή/ και το μήνυμα του εντύπου μέχρι την παράδοσή του, εγγυόμαστε για το άψογο αποτέλεσμα και τις άρτιες διαδικασίες που ακολουθούμε, είτε αφορά ένα μονόφυλλο σε μικρό τιράζ, είτε ένα πολυσέλιδο έντυπο χιλιάδων αντιτύπων.

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, την επιμέλεια όλης της διαδικασίας, από τον σχεδιασμό μέχρι την παράδοση, κάθε εκτυπωτικής ανάγκης σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές καθώς εισάγουμε για λογαριασμό σας απ’ ευθείας το χαρτί από ευρωπαϊκές χώρες, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις.

 

Υπηρεσίες:

  • Σχεδιασμός εντύπων & γραφιστική επιμέλεια
  • Σελιδοποίηση
  • Εκτύπωση και επιμέλεια εκτύπωσης

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε το πιο αποδοτικό πλάνο για τη δική σας επιχείρηση! 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 210-6849885

 

Lacom #BeSocial

Επικοινωνία

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι.

Εμπ. Κέντρο "ΑΙΘΡΙΟ" (1ος όροφος,γραφείο Α1). Τ.Κ.: 15124

Τηλ.: 210 6849 885

E-mail: info@lacom.gr

 

Follow us on social

instagram

Be social

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες στην Online Διαφήμιση, στο Digital Marketing, στην Κατασκευή Site στις Διαφημίσεις Google, στο SEO, στη Διαχείριση Social Media, στις Διαφημίσεις Facebook, στη Δημιουργία Εντύπων & Εκτύπωση Εντύπων την Παραγωγή TV Spot & Ραδιοφωνικών Spot καθώς και below the line στρατηγικές προώθησης.